Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/gagelhoev_ca/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Arrangementen - De Gagelhoeve

 

....Als praten niet genoeg is voor je...

.....Leren leven in het moment....

 

Meerdaags coach-arrangement Mill

De Gagelhoeve in Mill biedt de mogelijkheid om in een paar dagen tot  rust én in beweging te komen, in hoofd en lijf!

In logementen in de buurt kan men in luxe overnachten in de natuur. De rust, een goed ontbijt en tips om de omgeving te verkennen, wandelend of fietsend, zijn een mooie start van jullie verblijf in ons mooie Mill. Bos (Tongelaer) en water (De Kuilen) zijn op loopafstand, Uden, Cuijk, Grave en Nijmegen op fietsafstand. 

In het driedaagse arrangement, is er, naast twee overnachtingen met een heerlijk uitgebreid ontbijt, drie keer een moment van 1,5 uur op De Gagelhoeve voor persoonlijke coaching en een stiltemoment tussen de paarden (een retraite-sessie). We wisselen de coaching momenten bewust af met momenten voor je/ jullie zelf bij het logement of in de omgeving. De coaching vindt plaats naast de paarden, vaak midden in de kudde.  Op De Gagelhoeve wordt niet paardgereden.

Individuen, vrienden, gezinnen, collega's zijn allen welkom om activiteiten met de paarden uit te voeren, en te ervaren en te leren door de paarden. De momenten kunnen naar wens worden afgesproken, zodat er voor of na de sessie nog de mogelijkheid is om in de natuur of in de steden verder te ontspannen. Wellicht is ook een bezoek aan de wellness boot in Mill een topper in de driedaagse (wel voor eigen kosten). 

Het driedaags coach-arrangement bestaat uit:

-        Aankomst bij het logement naar keuze 

-        2x overnachting op basis van logies en ontbijt

-        Coaching traject bij De Gagelhoeve, bestaande uit 3 x 1,5 uur en een retraitemoment met versnaperingen tussen de paarden.

Prijzen

Op basis van 1 persoon                                                         : € 630,00 p/p

Op basis van 2 personen/2-persoonskamer                                     : € 315,00 p/p

Op basis van 4 personen/appartement                                    : € 275,00 p/p

Optioneel:

-        Lunch, Diner, Fietshuur

Er kan een keuze gemaakt worden uit luxueuze landelijk gelegen logementen in de nabijheid van De Gagelhoeve (maximaal een kwartier lopen):

De Valkhoeve

QuintaDeKuilen  met mogelijkheid om eigen paard mee te nemen; coaching met eigen paard is ook mogelijk

PrimaToeven

Voor meer inlichtingen/boekingen: vul het contactformulier in op deze pagina. Geef aan wanneer je zou willen komen, met hoeveel personen en eventueel of je een voorkeur hebt voor een logement. Anita neemt contact met je op over de mogelijkheden op de gewenste data. 

Voor meer informatie over De Gagelhoeve: ga naar De Gagelhoeve

 

Contactinformatie

Voor het maken van een afspraak of informatie. Bel of mail met De Gagelhoeve.

Contact opnemen met de Gagelhoeve

Ervaringen

Geen nieuws items.
 

Bekijk alle ervaringen Laat een review achter