Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/gagelhoev_ca/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Ervaringen team workshops - De Gagelhoeve

Ervaringen team workshops

Team bestuurskantoor onderwijs:

We hebben met ons team een inspirerende ochtend gehad op de Gagelhoeve. We hebben door de opdrachten met de paarden beter zicht gekregen op onze interactiepatronen en de wijze waarop we met 'problemen' omgaan. Erg verrijkend om samen te werken in de mooie rustige omgeving. Aan het einde van de ochtend hebben we samen met de coaches afgesloten met een heerlijke maaltijd.

Een team van wijkverpleegkundigen:

Het samenspel van de omgeving, paarden en coach maken, dat wij op een prettige manier aan onze samenwerking in het team verder kunnen werken.

Operatiekamer-team: Het is waardevol om te ervaren hoe respectvol en oordeelloos het paard teruggeeft wat er is. Dat maakt het coachen met paarden puur en gaf ons ook de ruimte om puur te zijn.

Een vriendenclub: Vaak gaan de dingen die je doet automatisch. het zit in je systeem en je bent gewend het zo te doen of om zo met iemand om te gaan. Het paard spiegelt je meteen, laat zien wat je handeling teweeg brengt. Hierdoor werd het voor ons inzichtelijker.

Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik me welkom, alles was goed verzorgd en wat een mooie locatie.

Een groep van leidinggevenden van  een agrarisch bedrijf:

Het was verhelderend en soms confronterend voor ons team. De team workshop heeft ons een eyopener gegeven, hoe we ons bedrijf aantrekkelijker moeten maken voor klanten.

En dat de interne communicatie zeer belangrijk is.

Contactinformatie

Voor het maken van een afspraak of informatie. Bel of mail met De Gagelhoeve.

Contact opnemen met de Gagelhoeve