Nieuws

05-05-2013 12:10

De pilot Powertools for Living is positief beoordeeld door de jongeren en dus starten we in het najaar definitief met een trainingsaanbod voor jongeren zie. In de pilot dit voorjaar hebben de jongeren in 6 sessies met elkaar en de paarden een aantal zaken verkend waar iedereen in het leven mee te maken krijgt. De laatste sessie was een mooie samenvatting waar het om gaat, plezier hebben met elkaar en toch aan de slag gaan met zaken die soms best wel moeilijk zijn, maar dit wel met elkaar willen bespreken!  Er waren vele mensen bij de laatste sessie aanwezig, uiteraard de jongeren, maar ook ouders, studenten van de HAN, mentor, een hulpverlener, de paarden en onze honden, en niet te vergeten de zon...het was een dolle boel, net het echte leven!

Enkele reacties van jongeren uit de evaluatie: " Ik vond het taartspel erg leuk, je moest echt als een team samenwerken, en dat lukte ook wel goed. ... Toen Grytsje (de Friese merrie) na lang de aandacht vragen, toch naar ons toe kwam...dat was het mooiste moment". De mentor geeft aan, n.a.v een evaluatiegesprek met de jongeren: Door de samenwerking naar de paarden toe, is er een beter contact ontstaan tussen de jongeren. Ze hebben elkaar beter leren kennen, het is makkelijker om met elkaar te communiceren, bijeenkomsten waren leerzaam. De jongeren zoeken het rendement in de samenwerking en het gezamenlijk plezier hebben, niet direct in de diepere betekenis (de Powertools zelf). 

<< May 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Contactinformatie

Voor het maken van een afspraak of informatie. Bel of mail met De Gagelhoeve.

Contact opnemen met de Gagelhoeve

Ervaringen

"Ik vind De Gagelhoeve een fijne veilige plek en ik ben erg tevreden over de aanpak van de coach."

"Wat me vooral is bevallen is het doen ipv praten. De terugkoppeling van de coach was to the point. En het gevoel dat zowel paard als coach er echt voor me zijn."

"Heerlijk zoals eenvoud iets kan brengen, geen moeilijke vragen en niet veel actie, maar wel veel materiaal om mee aan de slag te gaan.."

"Ik vond het een bijzondere ervaring en ontmoeting met het paard. De plek vond ik heel mooi, ook het "huisje/praktijk" was erg sfeervol."

" Het was verhelderend en soms confronterend voor ons team"

"Het heeft ons een eyeopener gegeven, hoe we ons bedrijf aantrekkelijker moeten maken voor klanten."

"Het was allemaal goed verzorgd voor ons team, dank daarvoor!"